Manager bij Ingenieursbureau

Van januari tot en met augustus 2018 heeft Martine Ingenieursbureau Den Haag als interim manager ondersteund. Een periode waarin een nieuwe organisatiestructuur net tot stand was gekomen. Zij was in staat de opgave snel te doorgronden en de verbinding met de medewerkers te maken. Niet denkend vanuit belemmeringen, maar vanuit kansen. Gestructureerd en met oog voor details.

Noortje de Geus
Ingenieursbureau Den Haag

Aandacht voor proces en mens

Martine heeft in het CJG Den Haag twee maal de rol van interim manager vervuld. Eerst als manager van twee stadsdelen en daarna als manager van de stafafdeling. Martine werkt zich snel en zelfstandig in. Ze is analytisch, heeft aandacht voor proces en de mens en brengt op een prettige manier structuur aan. Ze ziet wat er aan de hand is en wat er nodig is en benoemt dat duidelijk en op een voor betrokkenen ook veilige manier. Ze is in haar rol naast manager dan ook een goede adviseur en komt met heldere en direct toepasbare adviezen. Martine is een heel fijn mens om mee samen te werken waarbij je er als opdrachtgever van op aan kunt dat de klus geklaard wordt!

Agnes Troost
Centrum Jeugd en Gezin Den Haag

Een stimulerende leidinggevende

Martine geeft als leidinggevende de ruimte. Dat paste prima bij mij, maar ook om me heen merkte ik dat haar manier van leidinggeven gewaardeerd werd. En lang niet iedereen was hetzelfde. Kortom, haar manier werkt bij veel mensen. Daarnaast is Martine positief en enthousiast.

Arno Segeren
Gemeente Den Haag, afdeling Economie

Stadsdeelmanager bij CJG

Martine was als Stadsdeelmanager Loosduinen en Segbroek mijn direct leidinggevende. De gesprekken die ik met haar heb gevoerd waren voor mij een eye-opener
en hebben mij gestimuleerd om uit te gaan van mijn eigen kracht en om van daaruit zowel in het werk als persoonlijk een passende koers te gaan varen.

Lily van Vollevelde
Centrum Jeugd en Gezin te Den Haag

Projectmanager Bestuurlijke Boete

De Handhavingsorganisatie heeft Martine als interim projectmanager ingehuurd om de bestuurlijke boete in te voeren. Het was een proces onder grote politieke druk, dat in een korte periode ingevoerd moest worden. Martine heeft de klus binnen de afgesproken termijn afgerond en hoge kwaliteit geleverd.

Prettig aan de samenwerking met Martine is dat ze zeer zelfstandig en pro-actief te werk gaat en goed is in het betrekken van alle relevante partners. Zo kwam er een gedragen besluit op de invoering van een nieuwe boetevorm, inclusief een nieuw proces van inning en bezwaar. Ze houdt het einddoel goed in de gaten en gaf mij als verantwoordelijk manager duidelijk advies.

Daarnaast is Martine een positief mens en prettig in de samenwerking.

Dorien Lievense
Handhavingsorganisatie, Gemeente Den Haag
 

Voeg uw referentie toe

Required

Wat is uw voor- en achternaam?
Wat de naam van uw organisatie?
Wat is uw ervaring?